Meggyilkolnak az ételeink?

Lépten-nyomon halálos veszély leselkedik ránk a konyhában. Nemcsak az egyértelmű jelöltek, mint a mosogatószer, de az ehető alapanyagok is életveszélyesek lehetnek.

Mi történik, ha véletlenül lenyelünk egy kis fogkrémet vagy mosóport? Valószínűleg semmi komoly, ám létezik olyan mennyiség, amelynél a látszólag ártalmatlan fahéj vagy sárgarépa is gyilkos lehet. Az alábbi listába gyűjtött élelmiszerek óriási mennyiségben fogyasztva végzetesek lehetnek, ám szerencsére legtöbb esetben képtelenség lenne ilyen sokat enni/inni belőlük. Mégis vigyázat: otthon senki se kísérletezzen ezekkel!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...