Meggyilkolnak az ételeink?

Lépten-nyomon halálos veszély leselkedik ránk a konyhában. Nemcsak az egyértelmű jelöltek, mint a mosogatószer, de az ehető alapanyagok is életveszélyesek lehetnek.

Mi történik, ha véletlenül lenyelünk egy kis fogkrémet vagy mosóport? Valószínűleg semmi komoly, ám létezik olyan mennyiség, amelynél a látszólag ártalmatlan fahéj vagy sárgarépa is gyilkos lehet. Az alábbi listába gyűjtött élelmiszerek óriási mennyiségben fogyasztva végzetesek lehetnek, ám szerencsére legtöbb esetben képtelenség lenne ilyen sokat enni/inni belőlük. Mégis vigyázat: otthon senki se kísérletezzen ezekkel!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...