TOP 10 gyors és könnyed sütemény, ha az egyszerűbb karácsonyi sütemények híve vagy

Végre elérkezett a karácsonyi pihenés ideje. Az év utolsó hetében olyan süteményeket mutatunk, amelyek nem telítenek el, és amelyekkel nem kell sokáig bajlódni a konyhában.(x)

1. Réteges süteménysarkok

A könnyed tésztából készült süteményre éppen csak egy kanálnyi étcsokoládé szükséges. Az eredmény pedig: fenséges.

Recept itt!

2. Citromos linzer

Az apró, finom és akár díszíthető süteményeket jól záró dobozban akár két hétig is tárolhatjuk!

Recept itt!

3. Kiflik diós-marcipános töltelékkel

Ezzel a süteménnyel egy kicsit többet kell ugyan dolgozni, de az biztos, hogy az egész család imádni fogja ezt az ízletes karácsonyi süteményt.

Recept itt!

4. Flódni pohárdesszert

A flódnit sokan az egyik legnehezebb süteménynek tartják, pohárdesszert változata azonban néhány pillanat alatt elkészül.

Recept itt!

5. Csokival csurgatott aprósütemény

Ez a szintén több hétig tárolható sütemény egyaránt dekorálható karácsonyi, valamint szilveszteri cukordekorral!

Recept itt!

6. Diós pálcikák

A diós desszert egy kis marcipánnal feldobva a család kedvenc édessége lesz!

Recept itt!

7. Narancsos csókok

Ezek a kedves kis sütemények teához és kávéhoz nem csak karácsonykor, de az év bármely részében tökéletes kísérőfalatok.

Recept itt!

8. Linzi karácsonyi sütemény

Ezzel a gyönyörű tortasüteménnyel garantáltan lenyűgözöd a szilveszteri vendégsereget!

Recept itt!

9. Mogyorós tojáshabos sütemény

Tojáshabos édesség karácsonyi formákból? Mi biztosan kipróbáljuk!

Recept itt!

10. Csokitekercs gyümölcskenyér módra

A csokitekercs íze gyümölcskenyérformába csomagolva nem lesz nagy kihívás!

Recept itt!

TOVÁBBI RECEPTEKET ITT TALÁLSZ!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...