-
1.
Felfedjük előttetek a tökéletes húsvéti fonott kalács titkait
Bár pár hetünk még van húsvétig, a tökéletes kalács kikísérletezését érdemes még időben elkezdeni. Mutatunk egy receptet, és adunk pár jó tanácsot, hogy mindenki elájuljon attól, milyen finom kalácsot tudsz sütni!
-
2.
Soha többet kenyérkockát: a kruton annyi minden más is lehet
Sok leves egyszerűen nem ugyanaz kruton nélkül. Ha meguntuk a kenyérkockát, ezekkel az új feltétekkel kísérletezzünk.
-
3.
Torma, a mostohagyerek: bizonyítékok, hogy nem csak a sonka mellett finom
Évi egyszer kerül elő legtöbbünk konyhájában, akkor viszont egyszerre faljuk és sírunk, mintha nem lenne holnap...hogy mi az? Persze, hogy a torma! Na de miért esszük ilyen ritkán? És miért csak a sonka mellé kanalazunk belőle?
-
4.
Unikornistojást festettünk tejszínhabbal, és most megmutatjuk, hogy csináld
Tojásfestős sorozatunk folytatódik! Ezúttal egy szemet gyönyörködtető technikát mutatunk be nektek, ami nemcsak szuper egyszerű, de közben jól is szórakozunk majd.
-
5.
3 kelkáposztás böjti étel, ami megváltoztatja a húsmentes fogásokról alkotott véleményed
Idén február közepén kezdődött, és április 3-ig tart a nagyböjt. Nem szoktuk tartani, de próbálunk minden évben egyre több ennek megfelelő ételt készíteni. Ez a három kelkáposztás fogás akár ebbe az időszakba, akár egy vegán étrendbe is beilleszthető.
-
6.
Minden olaszkonyha-rajongónak tudnia kell a MARINARA szósz titkáról
Egy tésztaszósz, amit mindenhol ismernek a világon, mégsem tudja senki, hogy mi is valójában. Feloldjuk ezt az ellentmondást: íme, minden tudnivaló a Marinara szószról.
-
7.
A francia trükk, amitől tökéletesen puha lesz a pitetésztád
A franciák a süteménytészták mesterei, így nem meglepő, hogy a tökéletesen puha pitetésztára is van egy trükkjük.
-
8.
A hentes mondja: így válaszd ki a tökéletes húsvéti sonkát!
A klasszikus húsvéti sonka van, hogy két hónap alatt készül csak el, míg a gyorspácolt változatok akár már pár nap után is fogyaszthatóak. Mit ajánl a hentes, mire érdemes odafigyelni a húsvéti sonka vásárlásánál és főzésénél? Megkérdeztük.
-
9.
Medvehagyma ravioliköntösben: kecskesajtos-medvehagymás párnácskák házilag
Ha a húsvéti recepteket, a tavasz legjellegzetesebb és harsogósabb alapanyagát meg az olasz konyhát ötvöznéd, egy tapodtat se mozdulj: házi raviolit készítünk kecskesajtos-medvehagymás kivitelben!
-
10.
Így készíts idén húsvétkor tökéletes báránybordát fűszervajjal
A tökéletes bárányborda megkoronázza a húsvéti ünnepet. Mutatjuk, hogyan dobhatod fel egy különleges fűszervajjal.
Felfedtük a tökéletes fonott kalács titkát, fantasztikus böjti ételeket készítettünk nektek
Múlt héten bebizonyítottuk, hogy a torma nem csak a sonka mellett finom, medvehagymás raviolit készítettünk, megmutattuk, hogyan süss isteni báránybordát húsvétra, és még tojást is festettünk egy különleges technikával. Összeszedtük a legjobb cikkeket az előző hétről!