Felfedtük a tökéletes fonott kalács titkát, fantasztikus böjti ételeket készítettünk nektek

Múlt héten bebizonyítottuk, hogy a torma nem csak a sonka mellett finom, medvehagymás raviolit készítettünk, megmutattuk, hogyan süss isteni báránybordát húsvétra, és még tojást is festettünk egy különleges technikával. Összeszedtük a legjobb cikkeket az előző hétről!

  1. Felfedjük előttetek a tökéletes húsvéti fonott kalács titkait
    1.

    Felfedjük előttetek a tökéletes húsvéti fonott kalács titkait

    Bár pár hetünk még van húsvétig, a tökéletes kalács kikísérletezését érdemes még időben elkezdeni. Mutatunk egy receptet, és adunk pár jó tanácsot, hogy mindenki elájuljon attól, milyen finom kalácsot tudsz sütni!

  2. Soha többet kenyérkockát: a kruton annyi minden más is lehet
    2.

    Soha többet kenyérkockát: a kruton annyi minden más is lehet

    Sok leves egyszerűen nem ugyanaz kruton nélkül. Ha meguntuk a kenyérkockát, ezekkel az új feltétekkel kísérletezzünk.

  3. Torma, a mostohagyerek: bizonyítékok, hogy nem csak a sonka mellett finom
    3.

    Torma, a mostohagyerek: bizonyítékok, hogy nem csak a sonka mellett finom

    Évi egyszer kerül elő legtöbbünk konyhájában, akkor viszont egyszerre faljuk és sírunk, mintha nem lenne holnap...hogy mi az? Persze, hogy a torma! Na de miért esszük ilyen ritkán? És miért csak a sonka mellé kanalazunk belőle?

  4. Unikornistojást festettünk tejszínhabbal, és most megmutatjuk, hogy csináld
    4.

    Unikornistojást festettünk tejszínhabbal, és most megmutatjuk, hogy csináld

    Tojásfestős sorozatunk folytatódik! Ezúttal egy szemet gyönyörködtető technikát mutatunk be nektek, ami nemcsak szuper egyszerű, de közben jól is szórakozunk majd.

  5. 3 kelkáposztás böjti étel, ami megváltoztatja a húsmentes fogásokról alkotott véleményed
    5.

    3 kelkáposztás böjti étel, ami megváltoztatja a húsmentes fogásokról alkotott véleményed

    Idén február közepén kezdődött, és április 3-ig tart a nagyböjt. Nem szoktuk tartani, de próbálunk minden évben egyre több ennek megfelelő ételt készíteni. Ez a három kelkáposztás fogás akár ebbe az időszakba, akár egy vegán étrendbe is beilleszthető.

  6. Minden olaszkonyha-rajongónak tudnia kell a MARINARA szósz titkáról
    6.

    Minden olaszkonyha-rajongónak tudnia kell a MARINARA szósz titkáról

    Egy tésztaszósz, amit mindenhol ismernek a világon, mégsem tudja senki, hogy mi is valójában. Feloldjuk ezt az ellentmondást: íme, minden tudnivaló a Marinara szószról.

  7. A francia trükk, amitől tökéletesen puha lesz a pitetésztád
    7.

    A francia trükk, amitől tökéletesen puha lesz a pitetésztád

    A franciák a süteménytészták mesterei, így nem meglepő, hogy a tökéletesen puha pitetésztára is van egy trükkjük.

  8. A hentes mondja: így válaszd ki a tökéletes húsvéti sonkát!
    8.

    A hentes mondja: így válaszd ki a tökéletes húsvéti sonkát!

    A klasszikus húsvéti sonka van, hogy két hónap alatt készül csak el, míg a gyorspácolt változatok akár már pár nap után is fogyaszthatóak. Mit ajánl a hentes, mire érdemes odafigyelni a húsvéti sonka vásárlásánál és főzésénél? Megkérdeztük.

  9. Medvehagyma ravioliköntösben: kecskesajtos-medvehagymás párnácskák házilag
    9.

    Medvehagyma ravioliköntösben: kecskesajtos-medvehagymás párnácskák házilag

    Ha a húsvéti recepteket, a tavasz legjellegzetesebb és harsogósabb alapanyagát meg az olasz konyhát ötvöznéd, egy tapodtat se mozdulj: házi raviolit készítünk kecskesajtos-medvehagymás kivitelben!

  10. Így készíts idén húsvétkor tökéletes báránybordát fűszervajjal
    10.

    Így készíts idén húsvétkor tökéletes báránybordát fűszervajjal

    A tökéletes bárányborda megkoronázza a húsvéti ünnepet. Mutatjuk, hogyan dobhatod fel egy különleges fűszervajjal.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...