5 buja zöldfűszer, ami a töltött karalábéd új barátja lesz

A legjobb dolog, ami a nyári, zsenge, világoszöld karalábéfejekkel történhet, ha megtöltjük őket húsos vagy akár húsmentes töltelékkel, és hozzá krémes, zöldfűszeres mártást kínálunk. De közel sem csak petrezselymet használhatunk ilyenkor!

Nem nagyon van finomabb és egyben kiadósabb egytálétel, mint a nyáron igazán zsenge, (semmiképpen sem fás!) karalábéból készített krémes mártás a húsos-rizses-fűszeres töltelékkel: azaz a töltött karalábé. A klasszikus magyaros receptek leginkább friss petrezselyemmel készítik, amivel semmi, de tényleg semmi gondunk nincs, sőt: a harsogóan zöld petrezselyemzöldnél kevés dolgot szeretünk jobban, de van még 5 további tippünk a töltött karalábé (zöld)fűszerezésére!

Kattints a galériára, és mutatjuk is a buján zöld friss fűszereket!

Készítsd el őket, és fűszerezz kedved szerint!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További nyári tartalmakért, receptekért és tippekért less ide:

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...