Szakértők szerint ezért a tojás a legjobb választás reggelire

Zabpehely, pirítós avokádóval, granola vagy egy gazdag szendvics – ha reggeliről van szó, a lehetőségeink szinte végtelenek. A sokféle opció mellett azonban mégis érdemes inkább a tojás mellett maradni – most néhány szakértő azt is elárulta, miért.

A tojás számtalan módon elkészíthető, színes, izgalmas és ízletes alapanyag, ami reggelire fogyasztva fejti ki igazán áldásos hatásait. A Cookist most néhány táplálkozási szakértő tanácsaira alapozva szedte össze, hogy miért is ez a legjobb napindító.

Forrásunk volt.

Szerző: Szabó Anna

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Az egészséges reggelikről még többet olvashatsz itt:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...