Szakértők szerint ezért a tojás a legjobb választás reggelire

Zabpehely, pirítós avokádóval, granola vagy egy gazdag szendvics – ha reggeliről van szó, a lehetőségeink szinte végtelenek. A sokféle opció mellett azonban mégis érdemes inkább a tojás mellett maradni – most néhány szakértő azt is elárulta, miért.

A tojás számtalan módon elkészíthető, színes, izgalmas és ízletes alapanyag, ami reggelire fogyasztva fejti ki igazán áldásos hatásait. A Cookist most néhány táplálkozási szakértő tanácsaira alapozva szedte össze, hogy miért is ez a legjobb napindító.

Forrásunk volt.

Szerző: Szabó Anna

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Az egészséges reggelikről még többet olvashatsz itt:

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!