Szakértők szerint ezért a tojás a legjobb választás reggelire

Zabpehely, pirítós avokádóval, granola vagy egy gazdag szendvics – ha reggeliről van szó, a lehetőségeink szinte végtelenek. A sokféle opció mellett azonban mégis érdemes inkább a tojás mellett maradni – most néhány szakértő azt is elárulta, miért.

A tojás számtalan módon elkészíthető, színes, izgalmas és ízletes alapanyag, ami reggelire fogyasztva fejti ki igazán áldásos hatásait. A Cookist most néhány táplálkozási szakértő tanácsaira alapozva szedte össze, hogy miért is ez a legjobb napindító.

Forrásunk volt.

Szerző: Szabó Anna

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Az egészséges reggelikről még többet olvashatsz itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...