Több ezer forintot kértek egy étteremben egy torta felvágásáért

A vendégek teljesen felháborodtak, amikor meglátták a nyugtán lévő „tortaszeletelési díjat".

Összesen hétezer forintot számoltak fel egy étteremben egy torta felszeleteléséért, írja az Index oldala.

Több ezer forintot kértek egy étteremben egy torta felvágásáért

Egy palermói család nemrég rokonuk születésnapját ünnepelte egy étteremben, amikor is a vendéglátóhely segítségét kérték a szülinapi torta felszeletelésében. A pincér összesen 20 szeletre vágta fel a szóban forgó desszertet, majd távozott az asztaltól.

Fizetéskor azonban a sok pizza és ital ára (mintegy 46 ezer forint volt) mellett egy elég furcsa tételt fedezett fel a család a számlán. A blokkon ugyanis szerepelt egy 20 eurós, azaz körülbelül 7750 forintos tétel, amit a szülinapi torta szeletelésért számoltak fel a családnak. Mivel a család így is, úgy is egy nagyobb összeget hagyott volna az étteremben, ezért nagyon rosszul esett nekik, hogy további költségeket számoltak fel nekik.

Forrásunk volt.


További aktuális híreink:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...