Tiszai halászlé kezdőknek és haladóknak

A halászlé igazi nemzeti eledel, így rengeteg különböző elkészítési trükkje létezik, ki-ki a szüleitől tanult receptre esküszik. Most egy debreceni séf receptjét mutatjuk meg.

A tiszai harcsahalászlé receptjéért kattints ide!

A halászlé jelentőségét igazán azok érthetik meg, akik vízközelben születtek, vagy ott élnek. A halászlé ugyanis nem csak egy étel, de egy egész életérzés, család, hagyomány és közösség. Persze, mint minden tradíciót, úgy a halászlé főzését is el kell kezdeni valamikor, szóval sohasem késő.

A fenti recept Pataky Pétertől, a debreceni Ikon étterem séfjétől származik, és kiváló lehet mindazoknak, akik a bográcsszezonban meg szeretnének ismerkedni ezzel a nemzeti eledellel, de azoknak is, akik már régi szerelmesei a műfajnak, és bővíteni szeretnék eddigi ismereteiket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...