Meghalt a TikTok-sztár, aki régóta lejárt retró ételeket evett

33 évesen, tragikus hirtelenséggel meghalt az a TikTok-sztár, aki különleges ételösszeállításokat kóstolt videóiban.

A Wafffler69 néven TikTokozó LeJeune-t 1,8 millióan követték a közösségi oldalon, ahol különleges ételek kóstolásával vált igazán népszerűvé. Többek között szarvashús, bébiétel, valamint egy 1960-ból származó konzerv elfogyasztásáról is készített videót. Azért, hogy növelje a nosztalgia érzését követőiben, gyakran VHS-kazettákat használt tányérnak.

@wafffler69 Pink sauce lady may be onto sonething, thats all im saying #fruit #ranch #pinksauce #pink #sauce #lady #food #foodtok ♬ original sound - wafffler69

A férfi haláláról testvére, Clayton Claydorm tájékoztatta követőit. Mint kiderült beszámolójából, testvére Louisiana állambeli otthonában lett rosszul. Felhívta édesanyjukat, azonban később tovább romlott állapota, ezért mentőt kellett kérni hozzá., sajnos azonban már nem tudtak rajta segíteni, és helyi idő szerint este 10-kor elhunyt. A férfi halálát feltehetőleg szívroham okozta.

Testvére arra kért mindenkit, hogy őrizzék meg Waffler69 emlékét azzal, hogy korábbi tartalmait nézik.

Forrásunk volt.

Címlapkép: TikTok


Ezek a cikkek is érdeklehetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...