A popcorn, ami egyetlen egyszerű hozzávalótól lesz különleges

A pattogatott kukorica sokak kedvence, de így még lehet, hogy a legnagyobb rajongói sem próbálták!

A pattogatott kukorica remek választás, ha valamilyen sós ropogtatnivalóra vágyunk: kielégíti a nassolási vágyunkat, de egészségesebb, mint a zsírban sütött, sóban gazdag chipsek és hasonló nasik. (Persze csak akkor, ha nem öntjük nyakon rengeteg vajjal és sóval.) Ma ráadásul már számos ízben élvezhetjük a popcornt: létezik karamellás, baconos, cheddaros – gyakorlatilag bármilyen, amit csak megálmodunk. A TikToknak köszönhetően pedig most már egy egészen különleges változatot is élvezhetünk:

ez a citromos pattogatott kukorica!

A popcorn, ami egyetlen egyszerű hozzávalótól lesz különleges

A @leels_ nevű csatorna tiktokkere készítette el és tette ismertté az enyhén savanykás, sós, különleges popcornt – már 20 millióan nézték meg a videót!

Szerencsére ennek az elkészítését is bemutatja: lereszeli egy citrom héját, ad hozzá egy kis frissen őrölt himalájai sót, majd hozzáönti a frissen kipattogott, még forró kukoricaszemeket. Ezután még hozzáfacsarja egy fél citrom levét, kissé összekeveri a hozzávalókat, és kész is! Ha pedig még extrábbá tennénk az élményt, adhatunk hozzá frissen őrölt borsot is.

Forrásunk volt.


Ezeket a konyhai trükköket is érdemes ellesni:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...