Bárhol elhozzák a balatoni nyárérzést a Tihany új szendvicskrémei

Ha azt a szót halljuk, Tihany, valószínűleg eszünkbe jut a Balatonba nyúló gyönyörű félsziget és annak mesés települése, valamint a lágy és karakteres camembert. Nem véletlen ez, hiszen a Tihany márkájú sajtok évek óta magas minőséget képviselnek a boltokban, szeretjük őket hazavinni reggelire, ebédre, vacsorára. Most pedig egy újabb finomságot is leemelhetünk majd a polcokról: a légiesen könnyű, istenien gazdag Tihany Friss szendvicskrémeket, amelyekkel bárhol a Balaton partján érezhetjük magunkat.

A Tihany Friss termékek a kiváló reggeli szendvicsek kihagyhatatlan összetevői, de saláták és hidegtálak mellé készült kenyérfalatkákon feltét nélkül, sőt mártogatáshoz is tökéletesen megállják a helyüket.

A balatoni reggelek frissességét idézi az új Tihany termékcsalád

Kenhetjük, mártogathatjuk

A poharas kiszerelésű, érlelés nélküli sajtból készült habosított szendvicskrém könnyed és légies állagú, különböző péksüteményekre kenve vagy zöldségek mellé mártogatósként is fogyasztható. Elérhető natúr, zöldfűszeres és szárított paradicsomos ízekben, valamint laktózmentes változatban is.

A lapos tégelyes kiszerelésű Tihany Friss szendvicskrém a hozzáadott tejszínnek is köszönhetően lágy és kenhető állagú, hidegen kenyérre kenve, illetve sütési-főzési hozzávalóként is tökéletes választás. Natúr és zöldfűszeres ízekben, illetve 34%-kal csökkentett zsírtartalmú, natúr ízesítésű light változatban is kapható.

„A Tihany Friss szendvicskrémekkel új területre lép a Tihany márka. A termékek bevezetésével célunk, hogy fogyasztóinkat edukáljuk, és figyelmüket az egészséges táplálkozás fontosságára tereljük. Továbbra is elengedhetetlen számunkra a megbízható minőség, a kizárólag tej és tejeredetű alapanyagok felhasználása, ugyanakkor szeretnénk különleges ízélményt nyújtani az otthoni gourmet pillanatok kedvelőinek.”

A bevezetett ízvariánsok a helyi ízlést tükrözik, reméljük, újdonságainkat szeretettel fogadja majd a nagyközönség

– hangsúlyozta Mike Ágnes brand manager.

A bevezetett ízvariánsok a helyi ízlést tükrözik

A habos és krémes, érlelés nélküli sajtból készült szendvicskrémek már megtalálhatók az üzletek polcain.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...