Kijött a The Bear 3. évadjának vadiúj előzetese, mi pedig tűkön ülünk

Kevés sorozat annyira meghatározó és közben szórakoztató gasztrós témában, mint A Mackó (The Bear), mely az utóbbi évek egyik nagy dobása volt. A rajongók örömére most kijött az új, harmadik évad trailere!

Az FX végre közzétette a nagysikerű, többszörös Golden Globe-nyertes gasztrosorozat, a The Bear (A Mackó) várva várt harmadik évadának trailerét, és Jeremy Allen White rajongóinak szíve megdobbant.

Nézzétek meg a beharangozót!

A sorozat alapsztorija dióhéjban annyi, hogy Carmen „Carmy” Berzatto, egy három Michelin-csillagos New York-i étterem séfje visszatér Chicagoba, hogy átvegye a bátyja kifőzdéjét, miután Michael meghalt, és ráhagyta a The Beef-et. Egy személyes drámákkal, családi konfliktusokkal átszőtt sorozatról van szó, melyhez nagyszerű kontextust kínál a csúcsgasztronómia és általában az éttermek belső működésének világa.

A trailer

A harmadik évad a The Bear (az új étterem) kezdeti nehézségeit mutatja majd be a fine dining világában, sőt, a Michelin-csillag megcélzása is szóba kerül. Na de vajon hogyan alakul mindeközben Carmy magánélete?

TIPP: olvassátok el ide kapcsolódó interjúnkat Tischler Petra privát séffel és Tóth Pálllal, a szegedi Alabárdos étterem executive séfjével, akik elmesélték, hogyan aránylik a sorozat a valósághoz!

Már csak június 27-ig kell kibírnunk az új részekig!

Forrásunk volt.

Címlapfotó: imdb.com / © FX Networks


Ovassatok gasztrointerjúkat itt:

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...