Egyszerre rossz és jó dolog, amikor valami rutinná válik a főzésben. Rossz akkor, ha valamit régóta megszokásból csinálunk, anélkül, hogy belegondolnánk, mit adhatnánk hozzá, mivel fejleszthetnénk tovább és tehetnénk jobbá azt. Viszont kifejezetten jó akkor, ha egy ismert, „kotta nélkül játszott” mozdulatsorról beszélünk, amit magabiztosan bevethetünk minden alkalommal. A megszokás erejére talán az egyik legjobb példát a konyhában a tésztafőzés adja: mivel gyors és könnyen összedobható ételről van szó, gyakran inkább csapás lesz a dobásból, és egy nemtörődöm étel kerül az asztalra. Pedig milyen egyszerű is a tésztafőzést igazi művészetté tenni, néhány másodperc alatt tízről százra csavarni egy tál spagetti vagy penne élvezeti értékét apró trükkökkel. Tegyük a rutin részévé ezeket a trükköket, megéri!
Nézd meg galériánkban a tésztafőzési tippeket:





Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

További főzési tippek, amiket érdemes megfogadni:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!