3 héten át csak tésztát evett, mégis fogyott ez a férfi

Bár nem beszélünk hatalmas fogyásról, három hét alatt ez is szép eredmény, különösen, ha azt nézzük, hogy tésztát evett közben.

Az észak-írországi Bangorban élő Ryan Mercer személyi edző érdekes kísérletnek vetette alá magát: három héten át csak tésztát fogyasztott. Azt szerette volna bebizonyítani, hogy szénhidrátdús ételek fogyasztása mellett is lehetséges a fogyás, csupán számolni kell a kalóriákat, és olyan értékes tápanyagokat is megfelelő mennyiségben is be kell vinni a szervezetbe, mint a fehérje, valamint a magas vitamin- és rosttartalmú zöldség- és gyümölcsfélék.

Az volt a célom, hogy rávilágítsak: a zsírégetés nem csak a bevitt és a leadott kalóriákról szól, és nem is a szigorról. Nem kell lemondani a kedvenc ételeinkről ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el. A titok, hogy alaposan meg kell tervezni, mit és mikor eszünk. Én a napi kalóriabevitelt hétfőtől péntekig 1800-2100, szombaton és vasárnap 2700 kalóriában határoztam meg, a napi fehérjecél 140 gramm volt, a napi gyümölcs- és zöldségadagolási cél pedig minimum napi hét adag

– mondta a férfi.

Ryan mindig saját magának készíti ételeit, hiszen így biztos lehet benne, hogy adalékmentes, természetes tápanyagokkal támogatja a szervezetét. Mindemellett pedig rendszeresen edz, hogy formában tartsa magát.

Forrásunk volt.


Még több fogyás:

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!