3 héten át csak tésztát evett, mégis fogyott ez a férfi

Bár nem beszélünk hatalmas fogyásról, három hét alatt ez is szép eredmény, különösen, ha azt nézzük, hogy tésztát evett közben.

Az észak-írországi Bangorban élő Ryan Mercer személyi edző érdekes kísérletnek vetette alá magát: három héten át csak tésztát fogyasztott. Azt szerette volna bebizonyítani, hogy szénhidrátdús ételek fogyasztása mellett is lehetséges a fogyás, csupán számolni kell a kalóriákat, és olyan értékes tápanyagokat is megfelelő mennyiségben is be kell vinni a szervezetbe, mint a fehérje, valamint a magas vitamin- és rosttartalmú zöldség- és gyümölcsfélék.

@rmnutrition88 The Final Piece Of The Puzzle 🍝🍝🍝 First there was 30 Days Of Pizza for breakfast, lunch & dinner….. Then it was burgers 🍔 To finish things off I completed eating pasta for all of my main meals for 21 days, applying the same strategies used in the two previous phases Here’s what happened after I consumed Pasta for breakfast, lunch & dinner for 21 days 💪🏽😎 - 3.5lbs lighter - Visually leaner (again) - Pretty sick of eating pasta 🤣 Did you expect the result from phase 3???? Breakdown videos & a look at the 81 day transformation will be coming up in the next few days 💪🏽😀 #videoleap #thepastadiet #caloriedeficit #fatloss #flexibledieting #fatlosstransformation #fitnesstransformation #gymtok #tiktokgym ♬ original sound - 375 Dance Studio

Az volt a célom, hogy rávilágítsak: a zsírégetés nem csak a bevitt és a leadott kalóriákról szól, és nem is a szigorról. Nem kell lemondani a kedvenc ételeinkről ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el. A titok, hogy alaposan meg kell tervezni, mit és mikor eszünk. Én a napi kalóriabevitelt hétfőtől péntekig 1800-2100, szombaton és vasárnap 2700 kalóriában határoztam meg, a napi fehérjecél 140 gramm volt, a napi gyümölcs- és zöldségadagolási cél pedig minimum napi hét adag

– mondta a férfi.

@rmnutrition88 he Pasta Diet 🍝🍝🍝 21 Days Of Pasta For Breakfast, Lunch & Dinner 🥘 Applying The Same Strategy Used In The Burger & Pizza Diet 🍕🍝🍔 Vlogged 🙌🙌 Over & out 💪🏽😀 #vlogged #thepizzadiet #theburgerdiet #thepastadiet #gym #gymmotivation #fitness #fitnessmotivation #personaltrainer #tiktokgym #tiktokviral #gymtok #thepastadiet ♬ original sound - Ryan Mercer

Ryan mindig saját magának készíti ételeit, hiszen így biztos lehet benne, hogy adalékmentes, természetes tápanyagokkal támogatja a szervezetét. Mindemellett pedig rendszeresen edz, hogy formában tartsa magát.

Forrásunk volt.


Még több fogyás:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...