5 testrész, melyet nem tisztítunk meg elégszer

Egy professzor elárulta, melyik az az 5 testrész, melyet sokkal ritkábban tisztítunk meg, mint kellene.

A TikTokon a vicces videók mellett rendkívül hasznos tartalmak is találhatóak, például az, amelyikben egy fogorvos árulja el, mennyi fogkrémet kell pontosan használni fogmosáskor. Ezúttal egy professzor döntött úgy, hogy lerántja a leplet a tisztálkodásról.

5 testrész, melyet nem tisztítunk meg elégszer

Dr. Jen Caudle professzor és tévés egészségügyi szakértő nemrégiben feltöltött egy videót a TikTokra, amiben elárulta, melyek azok a testrészek, melyeket az emberek többsége nagyon ritkán tisztít meg.

A szakértő szerint többek között a köldököt, a fülek mögötti részt hagyjuk ki, gyakran kimarad a körmök tisztítása is, de szerepelnek a listáján még a lábak (igen, szerinte tévhit, hogy attól tiszták lesznek, hogy a szappan végigfolyik rajtuk), illetve a lábujjaink közötti rész.

@drjencaudle You’re Not Washing These Enough! 🤢 #bath #bathe #shower #wash #loofah #bodywash #loofahsponge #loofahtiktok #washtiktok #tiktoktaughtme #fyp #fypシ ♬ original sound - DrJenCaudle

A videót már majdnem 2 millióan látták, és sokan teljesen ledöbbentek a hallottaktól. Nektek is gyakran kimaradnak ezek a testrészek?

Forrásunk volt.


Még több érdekesség:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...