Amikor a nem passzoló dolgokból meglepően jó dolgok sülnek ki

Van, hogy két nagyon különböző dologból meg egy merész gondolatból valami igazán nagyszerű születik meg – például az Espresso tonic vagy éppen a napelemes tetőcserép.

A merész ötletekből és elsőre egyáltalán nem passzoló dolgokból időről időre meglepően jó dolgok sülnek ki, gondoljunk csak a sós karamellre vagy a chilis csokoládéra.

Az energiatermelésről is keveseknek jut eszébe a tetőcserép, de ez nem akadályozta meg a Terránt abban, hogy tradicionális betontermékét újgenerációs napelemmel társítsa. Akár egy jó Espresso tonic, ahol az erős fekete és a régóta közkedvelt kesernyés frissítő találkozásából vérpezsdítő megoldás született.

A Generon felülírta azt, amit eddig a napenergiát hasznosító rendszerekről gondoltunk, és új fogalmat alkotva, napelemes tetőcserépként berobbanva a köztudatba mutatta meg, hogy nagypaneles modulok helyett hogyan lehet szemet gyönyörködtető, mégis funkcionális háztartási kiserőművünk. A tetősíkba simulva sikkesen jelenik meg a hozzá tökéletesen passzoló cserepek között, legyen szó hagyományos vagy a legújabb divatirányzatokat követő családi házról. Akkor sem kell lemondanunk az erők találkozásából született harmóniáról, ha még nem állunk készen szépségének befogadására, de a tető felújítása már aktuálissá vált, a márka Zenit és Rundo modelljeivel a későbbiekben bármikor összeilleszthető.

Az ínyencség már több mint 250 családi házon és középületen bizonyított, a beépített modulok száma meghaladja a 100 000-et.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...