Visszahívják a Lidl sós rágcsáját, ne edd meg!

A Lidlben kapható sós rágcsálnivalóban nem jelölt glutén lehet, ezért a Nébih visszahívta az üzletekből a terméket.

Termékvisszahívás a Lidl üzleteiben: a boltlánc egyik sós rágcsálnivalójával akadt probléma, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívta a vásárlók figyelmét, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az üzletekbe. A termékvisszahívás az alábbi adatokkal rendelkező termékekre vonatkozik.

Dátum: 2022-11-10

Termék neve: Snack Day Bio lencse pálcika, sós, 100 g

Probléma jellege: Nem jelölt glutén

Részletek: A Nébih tájékoztatja a lakosságot, hogy a termék a gluténérzékeny fogyasztóknál allergiás reakciókat válthat ki, ezért esetükben a fogyasztása kerülendő.

Bejelentő: Lidl Magyarország Bt.

Termék megnevezése: Snack Day Bio lencse pálcika, sós, 100 g

Kép a termékről:

Visszahívják a Lidl sós rágcsáját, ne edd meg! / Fotó: Nébih

Minőségmegőrzési idő: 20.07.2023

Tételszám: 341127

Kiszerelés: 100 g

Forgalmazó: Lidl Magyarország Bt.

A fenti azonosítókkal ellátott termék bármely Lidl üzletbe visszavihető, ahol a termék árát – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik. 

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...