Rákkeltő anyag miatt hívtak vissza több konyhai eszközt

A Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) arra kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosítóadatokkal megegyező konyhai eszközöket vigyék vissza a vásárlás helyére!

Primer aromás aminok kioldódása miatt hívott vissza a forgalomból több konyhai eszközt az Alpina – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal (Nébih) oldalán.

Rákkeltő anyag miatt hívtak vissza több konyhai eszközt

Konyhai eszközöket hívott vissza az Alpina

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne használják!

Termék neve: Alpina® Konyhai eszközök
Bejelentő: RASFF (Írország) 
Márka: Alpina®
Probléma jellege: primer aromás aminok kioldódása
A termék eredete: Kína
Forgalmazó: Edco Magyarország Kft. (Budaörs)

Az Edco Magyarország Kft. a honlapján tájékoztatta vásárlóit a visszahívásról. 

A szóban forgó termékek

Az érintett termékek a vásárlás helyére visszavihetők, a termékek árát visszatérítik. A probléma jellegéről bővebben itt olvashat. A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékekre vonatkoznak.

Az érintett termékek a vásárlás helyére visszavihetők, a termékek árát visszatérítik

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...