Terence Hill a hét legaranyosabb poénját sütötte el egy fagyizóban

Emlékeztek még az 1978-as És megint dühbe jövünk fagylaltos jelenetére? A 81 éves Terence Hill egy vicces fotóval emlékezett meg a Bud Spencerrel közös kultikus szösszenetre. 

,,- Adj már nekem is egy tölcsért!

- Tutti-frutti, karamell, vanília.

- Pisztácia.

- A pisztácia kifogyott."

Valószínűleg kevés olyan magyar ember van, aki ne emlékezne az 1978-as És már megint dühbe jövünk fagylaltkocsis jelenetére, ahol Terence Hill pisztáciás fagyit kérve egy perc alatt Bud Spencer idegeire megy a strandon.

A 24.hu nemrég vette észre, hogy a 81 éves színész a minap egy fagylaltozóban járt, a látogatásról pedig saját Instagram-oldalára is feltöltött egy képet, ahol épp egy kisfiút világosít fel arról, melyik a legjobb ízű fagylalt.

,,Tanítom a gyereknek, hogy a pisztácia a legjobb."

Szerencsére úgy néz ki, hogy Terence Hill 81 évesen is kitűnő egészségnek örvend (ráadásul aktívan használja közösségi oldalait is), és a humorérzéke sem hagyta el az idők során, mi pedig 42 év elmúltával is jót mosolygunk a híres pisztáciás poénon.

Ez is érdekelhet:

Ezeket olvastad már?

címlap: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...