Teljesen összetört a vegetáriánus nő, miután beleevett ebbe az ételbe

Már lassan 10 éve nem evett húst, egészen egy nemrég történt rendeléséig.

A 45 éves Tania Baxter az egyik pénteken úgy döntött, hogy nem főz aznap este, hanem inkább ételt rendel a családnak. A nő választása az egyik szomszédos városban fekvő Melton Spice nevű elviteles helyre esett, ahonnan egy vegetáriánus curryt kért.

Kihozták az ételt, majd Tania hozzáfogott a fogáshoz. A nő az első pár falat után rájött, hogy valami nincsen rendben az ételével. Azonnal felismerte a hús állagát, jobban megvizsgálva pedig rögtön rájött, hogy csirkevan benne.

Sütőtökös curry

Ez a sütőtökös-csicseriborsós egytálétel úgy keletkezett, hogy rengeteg sütőtök volt otthon, amit rokonoktól, ismerőstől kaptam további szíves felhasználásra. Egy idő után a leves ...

Tania azonnal felhívta az éttermet, akik felajánlották, hogy készítenek neki egy húsmentes változatot, azonban ő nem ezt szerette volna, hanem csak egy szimpla bocsánatkérést, amit viszont nem kapott meg. „Az egész eset iszonyúan felkavaró volt, egész éjjel a könnyeimmel küszködtem. Még a 12 éves lányom is annyira ideges lett, aki amúgy nem is vegetáriánus, hogy ő sem ette meg a saját vacsoráját.”

A nő idősebbik lánya egyébként panaszt tett az étteremben, de nem igazán értettek egyet a történtek kapcsán. Tainát annyira felzaklatta a dolog, hogy megfogadta, soha többé nem eszik curryt.

Ezeket olvastad már?

(via)

Címlapkép: UIP-Duna Film

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...