Tele vagy otthon megunt, kidobásra váró növényekkel? - Ezen a helyen nagyon jó dolguk lenne!

Létezik egy hely Budapest szívében, ahol mától kezdve egészen vasárnapig a legnagyobb szeretettel várják megunt, elárvult növényeidet. 

Megunt, gangra vagy utcára száműzött növényeket vár a Rákócity névre keresztelt kísérletező klub csütörtöktől vasárnapig Budapest 8. kerületében a Víg utca 20-ba. Ha valamilyen oknál fogva Te is továbbadnál virágaidon, itt a lehetőség, hogy a lehető legjobb helyre kerüljenek.

A Rákóczi Rekreáció nevű projekt keretében a négy nap alatt összegyűlt virágok egy látogatható kis városi oázis és klub díszítőelemei lesznek, később pedig a Rákóczi téri Vásárcsarnokba kerülnek, ahol mindenki számára látogathatóvá teszik az örökbe adott növényeket. Ha Te is a legjobb helyet kívánod továbbadni növényeidet, itt mindent megtudhatsz az eseményről.

Manapság egyre nagyobb divat a lakásukat zöldbe öltöztető fiatalok között a növénycsereprogram. Ennek keretében a facebookon is rengeteg olyan csoport és oldal vár, ahol a számodra már megunt növényeket elajándékozhatod, vagy akár el is cserélheted egy másik szépségre.

Ezeket olvastad már?

via:facebook, urbanplayer

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...