Somogyi Renáta "Il mio Cioccolate" és Damniczki Balázs "Feketeteás málna bergamottal és pisztáciával" fagylaltja lett a legjobb. A zsűri őket választotta ki a versenyzők közül, így ők képviselik Magyarországot az Európai Döntőben, Bolognában.
A Hungarian Challange Budapesten, 2017. április 11-én került megrendezésre. A versenyre Magyarországon tevékenykedő fagylaltkészítők jelentkezhettek, és a nyertes a 2017. július 24-25. között, Bolognában megrendezésre kerülő európai döntőn fog megküzdeni a továbbjutásért.
Az Európai Döntő nyertese pedig a világ összes pontjáról érkező döntőssel a Grand Finale-ban méri majd össze tudátást 2017. szeptember 8-10. között, Riminiben.
Ezeket olvastad már?
Az új reggeli kínálatával mindenben újhullámos lett a Damniczki Cukrászda...
A Damniczki Budapest – cukrászmanufaktúra a nyitás óta eltelt egy évben megmutatta, hogy a fagylalt, a sütemény és a kávé terén nem ismer kompromisszumokat.
NosaltyTök hülyeség azt hinni, hogy egyedül élni és főzni nem...
Egyedül élni egyáltalán nem rossz, sőt, én például imádom. Kicsi lakás, saját szabályok, és persze saját konyha saját hűtővel. Legjobb.
Brecz JuditTe tudod, hogy tulajdonképpen mi is az a székelykáposzta?
Új sorozatomban arról írok, hogy mi a híres magyar ételeink története: a székelykáposzta vajon a székelyeké-e, a bableves miért Jókai, és hogy ki is valójában Rigó János.
adminHa megőrülsz a jó fűszerekért, de nem elég a bolti...
Ma már nem csak néhány alapfűszert használunk: szeretünk kísérletezni, és különböző ízvilágokat, konyhákat kipróbálni, ehhez pedig nélkülözhetetlenek a jó fűszerek.
admin