„Aki lép, aki nem" – újra TEDxLibertyBridgeWomen, gyertek!

Mit is jelent nekünk az idei év szlogenje, az "Aki lép, aki nem"? Ahogy eddig is, a TEDxLibertyBridgeWomen eseménye idén is a jelenre reflektál.

Munkahelyi offline és online találkozók között félúton, a fürdőben a tükör előtt, a koncert után, amikor elszivárog a tömeg, a gyerekre várva az iskola bejáratánál vagy éjszaka, amikor nem világít más, csak a monitor éles fénye: sosem vagyunk egyedül, a bizonytalanság beférkőzött a bőrünk alá, és nagyon úgy fest, kezdjük megszokni. Persze mindenki a maga módján barátkozik vele.

via

Ebből kiindulva született meg az idei szlogenünk is:

Aki lép, aki nem.

A TEDxLibertyBridgeWomen eseménye idén, 2021-ben is a jelenre reflektál. Előadóink olyan művészek, tudósok, ismert emberek, civilek, gondolkodók, példaképek, akik ugyanabban a kiszámíthatatlanságban élnek, mint mi mindannyian. De a kérdés nem is az, hogy mennyire ingoványos most a talaj a lábunk alatt, hanem hogy ki-ki milyen megoldást választ, hogyan éli meg ezt a változékony és sokszor tétova időszakot.

Idén is rengeteg izgalmas előadót hívtunk meg a konferenciára. Ha kíváncsi vagy, akkor kattints a részletekért és olvass tovább.

Rendezvényünket 200 fős közönség előtt tartjuk meg, valamint online streameljük, így színházi, valamint online élményjegy vásárlására is van lehetőség, offline a készlet erejéig, online pedig korlátlan számban december 1. 16:00 óráig.

IDŐPONT: 2020. december 2. 11:00-20:00
HELYSZÍN: KATONA JÓZSEF SZÍNHÁZ

Legújabb receptek

Egyszerű tonhalas tészta

Nem kell túlgondolni egy gyors hétköznapi vacsorát vagy ebédet: ha tonhalas tésztát készítünk, biztosan minden éhes száj hamar boldogan elhallgat majd. Egyszerű alapanyagokból ...

Almakompót cukormentesen

Az almakompótot az év minden napján tudnánk enni, de a téli ünnepi időszakban kimondottan jól párosítható a sült kacsával, vagy más ünnepi ételekkel is. Ősszel készíthetjük ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...