Jaroslav Bobrowski, a testépítőből lett triatlonversenyző15.90 eurót ( kb. 5000 forintot) fizetett azért, hogy egy bajor szusizóban, a landshuti Running Sushi-ban annyit egyen, amennyi csak elfér a gyomrába. Az étterem személyzete meghökkenve vette tudomásul, hogy a sportoló körülbelül 100 tányérnyi ételt fogyasztott el, jóval többet, mint ami az étterem tulajdonosai szerint nekik még megéri, így kitiltották a szusizóból.
Egy tányéron kettő vagy három darab szusi volt, így a legóvatosabb becslések szerint is 200 szusit tett magáévá a sportoló.
Az étterem legfontosabb bevétele a vacsora mellé elfogyasztott italokból jön össze, de a triatlonista semmiféle alkoholt nem ivott, csak teát kortyolt a vacsorája mellé.
via Eater
Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?
Csodálatos retró: 7 gyönyörű étterem, ahol a terrazzo játssza a főszerepet