Te mit iszol?

Hétvégén indul a Mitiszol Fesztivál! A természetes italok fesztiválján a Millenárison az egész család megtalálhatja a kedvenc italait!

2015. november 14-én különleges fesztivál lesz a Millenáris területén. A Mitiszol Fesztivál a természetes italokat mutatja be mindazoknak, akinek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba. A fesztivál idén 11 borvidéket, 30 borászatot és 100 bort vonultat fel, emellett pedig különböző söröket, pálinkákat, szörpöket, gyógyteákat is bemutatnak a helyszínen. A közös nevező az italok között, hogy a termelőknél és előállítóknál minél kevesebb vegyszer, hozzáadott anyag és manipuláció legyen - hiszen az vagy, amit megiszol!

Bár a rendezvény fő profilja továbbra is a bor és az italok, idén először ételstandok is lesznek fesztiválon. A füredi malackrumpli saját mangalicából készít pulled pork szendvicset, a Grill n' Chill bio borjúburgert hoz, de a kiállítók között lesz a Pipacs Biopékség, az Élő Bolygó Farm és a Zsámboki biokert, akik bio tapasokkal várják a közönséget.

Emellett a Láthatatlan teremben lesz vakkóstolás, ahol nem mindennapi tételek kerülnek a borsos poharakba. Aki pedig egész estére keres programot, az is megtalálja a számítását. Fél hétkor nyit a SPONTÁN! borbár, ahol welcome pezsgővel, tizenöt európai organikus és biodinamikus borral, kedvezményes árakkal és kellemes zenével várják a lazítani vágyókat!

A Mitiszol Fesztiválról itt találsz még több információt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...