Te ilyennek képzelted Eva Longoria, a Született feleségek sztárjának konyháját?

Eva Longoria villája nem nélkülöz semmi luxust, a konyhát látva azonban hiányérzetünk támadt!

Eva Longoria a Született feleségek Gabijaként lett nők ezreinek nagy kedvence. A vicces, sznob, sokszor idegesítő Gabrielle Solist megformáló Eva a sorozat évei alatt igazi stílusikonná vált, hatalmas népszerűségnek örvend a mai napig.

A színésznő már egy ideje szeretne túladni (közel egy milliárd forintnak megfelelő összegért) 2006-ban vásárolt, Hollywood Hillben található, háromemeletes villáján, aminek apropóján most benézhetünk a Longoria-rezidenciára.

Mindent a kényelemért

A csodaszép otthon mediterrán stílusban épült, három csigalépcső köti össze. A házban hat hálószoba és kilenc fürdőszoba található. A nagy hálószobához kandalló és egy hatalmas gardrób is tartozik. A hálóból külön fürdő is nyílik, amiben hidromasszázzsal épített kád, gőzkabin és kandalló is van.

A földszinten egy amerikai konyhás nappali található két kandallóval. Innen nyílik a hatalmas terasz.

A konyha fotóit elnézve, egy picit csalódtunk, Eva Longoria színes stílusához egy kicsit merészebb és vagányabb konyhát képzeltünk el. Ami inkább túl visszafogott és letisztult.

Az étkezőtől sem estünk hasra, de az itt található csillár tökéletes választás, a helyiség fénypontja!

Ti mit gondoltok, milyen a Született feleségek sztárjának villája?

Ezeket olvastad már?

via Variety

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...