Te beülnél egy kakikávézóba?

Torontóban nyílt meg (ázsiai mintára) az a kakikávézó/cukrászda, ami merőben új aspektusba helyezi a nagydolgot - legalábbis szeretné... 

Torontó koreai negyedében nyílt meg nyár végén az a kaki tematikájú kávézó és cukrászda, amire nehezen találtunk szavakat elsőre - és másodikra is.

Lien Nguyen, a tulajdonos egy taiwani utazás során találta ki, hogy az ott látott és imádott, WC-zés témája köré felépített kávézót behozza Kanadába is - és így is tett.

A tányérok és a székek is kapcsolódnak a témához - ergo a WC-n ülve, egy WC-ből nyalhatod a fagyidat.

Az éppen megnyílt hely nem titkolt célja, hogy a kakitematikát cukivá tegye - ezt magad is csekkolhatod a képeket nézve.

Van kérdés? Nekünk akad pár....nézd a képeket!

1. A "Nemsokára nyitunk!" felirat

2."Annyira cukin büdik vagyunk így együtt" - elnézést a szabadfordításért.

3. A székek is WC-k lesznek...

4. NYAMI

5. Cukin mosolygó kakik és fagyik.

6. És igen, éttermek is léteznek ebben a témakörben...

7. Fagylaltok, semmi több

8. Ennyire finom!

9. A cél a cukiság (a szöveget reméljük, csak kevesen értik)

via buzzfeed

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...