A koratavaszi Taste Balaton Fesztiválon Hering András, a Nosalty főszerkesztője is főz nektek

Március 8-án indul az első, tíznapos Taste Balaton Fesztivál, mely temérdek gasztroeseménnyel, programmal, bemutatóval, közös főzéssel vár titeket. Sőt, az első napon Hering András, a Nosalty főszerkesztője készít kelkáposztába göngyölt húsgolyót a Csopaki Restiben!

2024. március 8-17. között először kerül megrendezésre a TASTE BALATON fesztivál: 10 nap a találkozásokról, a gasztronómiáról, a kultúráról, a Balatonról, és ezek összefonódásáról.

A Nosalty főszerkesztője, Hering András nőnapon főz a csopaki Resti konyhájában

A fesztivál keretein belül az éttermek a saját helyükön mutatkozhatnak be, így mindenki az események részese lehet: lesz főzős workshop, könyv- és divatbemutató, szabadtéren megterített asztalok, de az is megtörténhet, hogy kedvenc énekesünk zenél majd nekünk a vacsora mellé.

A szervezők 26 kiemelt balatoni étteremmel, gasztrohotellel, valamint borászatokkal, kulturális intézményekkel és a Balaton Bike 365-tel fogtak össze. Közel 100 program várja az érdeklődőket, és minden esemény egyszeri és megismételhetetlen!

A Nosalty főszerkesztője is főz nektek

Külön kiemelnénk Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyháját az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében, a Csopaki Resti by Laurelben, ahol a Taste of Balaton fesztivál keretein belül Hering András, a Nosalty főszerkesztője ad négykezes vacsorát március 8-án.

A hatfogásos menüsor mellé Andris egy saját, extra kreációval is készül: a nagymamája és édesanyja örökségeként tovább vitt kelkáposztába göngyölt húsgolyót készít kapros tejföllel.

A Négykezes Vacsorák programja

Jegyvásárlás Hering András főzésére és további részletek itt!

A Csopaki Resti teljes programját itt találod!

Címlapfotó: Csopaki Resti by Laurel


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek