A koratavaszi Taste Balaton Fesztiválon Hering András, a Nosalty főszerkesztője is főz nektek

Március 8-án indul az első, tíznapos Taste Balaton Fesztivál, mely temérdek gasztroeseménnyel, programmal, bemutatóval, közös főzéssel vár titeket. Sőt, az első napon Hering András, a Nosalty főszerkesztője készít kelkáposztába göngyölt húsgolyót a Csopaki Restiben!

2024. március 8-17. között először kerül megrendezésre a TASTE BALATON fesztivál: 10 nap a találkozásokról, a gasztronómiáról, a kultúráról, a Balatonról, és ezek összefonódásáról.

A Nosalty főszerkesztője, Hering András nőnapon főz a csopaki Resti konyhájában

A fesztivál keretein belül az éttermek a saját helyükön mutatkozhatnak be, így mindenki az események részese lehet: lesz főzős workshop, könyv- és divatbemutató, szabadtéren megterített asztalok, de az is megtörténhet, hogy kedvenc énekesünk zenél majd nekünk a vacsora mellé.

A szervezők 26 kiemelt balatoni étteremmel, gasztrohotellel, valamint borászatokkal, kulturális intézményekkel és a Balaton Bike 365-tel fogtak össze. Közel 100 program várja az érdeklődőket, és minden esemény egyszeri és megismételhetetlen!

A Nosalty főszerkesztője is főz nektek

Külön kiemelnénk Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyháját az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében, a Csopaki Resti by Laurelben, ahol a Taste of Balaton fesztivál keretein belül Hering András, a Nosalty főszerkesztője ad négykezes vacsorát március 8-án.

A hatfogásos menüsor mellé Andris egy saját, extra kreációval is készül: a nagymamája és édesanyja örökségeként tovább vitt kelkáposztába göngyölt húsgolyót készít kapros tejföllel.

A Négykezes Vacsorák programja

Jegyvásárlás Hering András főzésére és további részletek itt!

A Csopaki Resti teljes programját itt találod!

Címlapfotó: Csopaki Resti by Laurel


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...