Egy tányér gulyásleves miatt rúgták ki a MÁV egyik dolgozóját

Állítólag feketén adott ki egy tányér gulyáslevest a Budapest-Varsó vasútvonalon a büfés.

Egy tányér gulyásleves miatt rúgtak ki egy vasutas dolgozót a MÁV-tól - írja a Blikk.A MÁV-Start azzal vádolja a Budapest–Varsó járaton szolgálatot teljesítő büfést, hogy feketén adta el a levest.

Az ügy elég kacifántos. A jegyzőkönyv szerint július 22-én, 12 óra 25 perckor kezdték ellenőrizték a büfést, végigfotózták a büfékocsi konyháját.Kilenc perccel később kikérték a pénztárgépjelentést, amin szerepelt csirkemell, sütemény és mindenféle finomság, a gulyásleves viszont nem. Ellenben, a mosogatóban találtak egy mosatlan edényt, amiben a leves volt.

A VDSZSZ Szolidaritás szakszervezet azt állítja, hogy a digitális kép adataiból az derül ki, hogy a gulyásos tányérról készült fotót már a rajtaütés után csaknem fél órával fényképezték. Valószínűsítik, hogy azért nem volt még számla a levesről, mert azt még valaki éppen ette. Szerintük koncepciós eljárással rúgták ki a büfést augusztusban, hogy a vasút megszabaduljon a számára kellemetlen munkatárstól. A dolgozó körülbelül egy éve részt vett egy sztrájkon.

Kedvenc gulyásleveseink:

Gulyás vörösborral

Németországban, Rottenburg an der Laaber városában töltöttem egy hetet egy háziorvosnál gyakorlaton, ahol már az első nap elszóltam magam, hogy nagyon szeretek főzni, csak sajnos ...

A MÁV-Start visszautasítja a szakszervezet vádjait.Mint írták, az ellenőrzés előre tervezett és ütemezett volt, megfelelt a szigorú előírásoknak.A vizsgálat számos szabálytalanságot tárt fel, a büfés több szabályt is megszegett, ezért váltak meg tőle.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...