Tanulj főzni a világ legcukibb nagypapájától

Elképesztő, amit ez a nagypapa véghez visz. Sokan büszkék lehetnek rá.

Árva gyerekeknek főz egy nagypapa Indiában. Ez önmagában is dicséretes tőle, de ez a férfi jóval többet tesz annál, hogy egyszerűen megfőz valamilyen ételt. Nézzétek csak, hogy készül nála a spagetti:

Narayana Reddy fia döntött úgy, hogy felteszi a Youtube-ra, ahogy az apja főz. A Grandpa Kitchen csatorna annyira terjedni kezdett, hogy mára már több mint 1,5 millió követője van, és van olyan főzős videó. Mindezt hét hónap alatt érte el. A sült krumpli sütős videóját több mint 13 millióan látták...

A nagypapa népszerűsége az árvákon is segített. Rengeteg ételadományt kaptak, ezáltal nem kell éhezniük. Ráadásul olyan ételeket próbálhatnak ki, amik nekünk szinte mindennaposak

Mindemellett öröm nézni, ahogy az idősNarayana Reddy elkészíti ezeket a fogásokat, ráadásul ekkora mennyiségben. Nem kis teljesítmény!

Ezeket olvastad már?

Nyitókép: YouTube

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...