Minden sütögetés során egyszer eljön az a pont, amikor már minden szalonna megsült, minden zsíros kenyér elfogyott, a tábortűz szépen az enyészet útjára lépett, mi pedig mellette törökülve beszélgetünk, italozunk. Ezen a ponton valaki egészen biztosan bedob majd az izzó parázsba pár alufóliás burgonyát, még akkor is, ha már senki nem éhes – ezek a szegény gumók gyakran ott is maradnak a tábortűzben, érintetlenül, elszenesedve. Pedig maga a parázsban sütés technikája egy zseniális módszer, sőt, még valami olyan is kisülhet belőle, amit (a szegény krumplival ellentétben) valaki kíván is majd.
Nézd meg galériánkban, miket dughatsz a tábortűzbe sülni, a tippekért kattints a képre!





Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Ezeket a hasznos konyhai tippeket is tedd el:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!