Azonnal beleszeretsz az új szülinapi tortatrendbe, ha nem vagy édesszájú

Ha te sem vagy oda az édességekért, akkor az új szülinapi tortatrendet nagyra fogod értékelni!

A szülinapok szinte elképzelhetetlenek torta nélkül. Hatalmas édes, habos-babos, mintás, formára vágott költeményeket készítenek a cukrászdák, illetve a vállalkozóbb szelleműek otthon, de mégis mi a helyzet azokkal, akik nem rajonganak annyira az édességért? Azok hódolhatnak a legújabb tortatrendnek, ami egy sós, mexikói finomságból készül!

Az Instagram új trendje a tacotorta, ami tökéletes azok számára, akik nem édesszájúak, azonban mégis szeretnének tortát a születésnapjukra. A közösségi oldalra egyre többen töltik fel fantasztikus kreációikat, amelyek különböző méretben és formában készülnek.

Kacsamell taco

Imádjuk a streetfoodok, kiváltképp a jófajta mexikói specialitásokat. De nem csak azért, mert ezek rendkívül változatosak, fűszeresek és sokoldalúak, hanem mert jól lehet őket ...

A trendet egyébként valószínűleg egy houstoni étterem teremtette meg, a Las Lasas Tacos & Grill, ahol szokás a születésnaposokat csodálatos tacotortával meglepni.

Ha tetszik ez a trend, de éppenséggel pont nem azoknak a táborát erősíted, akik nincsenek oda az édességért, akkor készíthetsz édes tacot is egy kis kreativitással.


Még több érdekes torta:

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...