Idén ünnepli 160. születésnapját a hazai kávéházkultúra legismertebb reprezentánsa és a modern cukrászművészet nagy innovátora, a Gerbeaud. Ebből az alkalomból egy exkluzív eseménysorozattal várja a sütni szerető érdeklődőket és a kreatív cukrászat rajongóit a süteményműhelyébe, ahol egy-egy izgalmas délután keretében elkészíthetik a Gerbeaud cukrászda legfinomabb süteményeit.
Helyszín a Gerbeaud cukrászda budai kistestvére, az Orló utcai Émile, ahol a családias hangulatú workshop keretén belül – egy-egy ismert sztárvendég társaságában - a résztvevők legendás süteményeket készíthetnek el, valamint a cukrászmesterség trükkjeit, praktikáit Mártha Róbert kreatív cukrászvezetőtől sajátíthatják el. Terítéken lesz többek között a Pisztáciás joghurtmálna desszert, a Sósmogyoró-barack és a Royal csokoládé a Gerbeaud cukrászda folyamatosan fejlődő, változó kínálatából.
Részletek és jelentkezés az alábbi oldalon >>>
Ezeket olvastad már?
11 csodásan édes mézes krémes
A sima krémesek és a mézes krémesek is a legkelendőbb édességek között vannak, és szerintünk lesznek is - most az utóbbiból hoztuk el a legszebbeket!
NosaltyA 12 leggyorsabb krémes oldalunkról
A krémes nem tartozik a legkönnyebben elkészíthető desszertek közé. Viszont ha van otthon leveles tésztád, csomó időt megspórolhatsz. Süss krémest a hosszú hétvégén!
Nosalty13 gyönyörűséges, ünnepi zserbó
Ne csak karácsonykor süss zserbót, ott a helye a húsvéti asztalon is! Legfinomabbat természetesen a nagyi készíti, de megpróbálhatjuk mi is reprodukálni...
NosaltyA legendás Gundeléktől a mai vendéglősök sokat tanulhatnának
Gundel János és fia, Gundel Károly inkább voltak szívélyes házigazdák, mintsem pénzért áruló vendéglősök. Így vált a Gundel név fogalommá!
Petrás Gabriella