Sztárokkal készítheted el a Gerbeaud legfinomabb süteményeit

Rákóczi Ferenc, Rúzsa Magdi és Dobó Kata cukrászkodik majd a vendégekkel és a Gerbeaud kreatív cukrászmesterével.

Idén ünnepli 160. születésnapját a hazai kávéházkultúra legismertebb reprezentánsa és a modern cukrászművészet nagy innovátora, a Gerbeaud. Ebből az alkalomból egy exkluzív eseménysorozattal várja a sütni szerető érdeklődőket és a kreatív cukrászat rajongóit a süteményműhelyébe, ahol egy-egy izgalmas délután keretében elkészíthetik a Gerbeaud cukrászda legfinomabb süteményeit.

A cukrászda népszerű sósmogyoró-barack sütije is terítékre kerül

Helyszín a Gerbeaud cukrászda budai kistestvére, az Orló utcai Émile, ahol a családias hangulatú workshop keretén belül – egy-egy ismert sztárvendég társaságában - a résztvevők legendás süteményeket készíthetnek el, valamint a cukrászmesterség trükkjeit, praktikáit Mártha Róbert kreatív cukrászvezetőtől sajátíthatják el. Terítéken lesz többek között a Pisztáciás joghurtmálna desszert, a Sósmogyoró-barack és a Royal csokoládé a Gerbeaud cukrászda folyamatosan fejlődő, változó kínálatából.

Részletek és jelentkezés az alábbi oldalon >>>

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Gluténmentes sajtos rúd

Nagy kedvencünk a sajtos rúd, melynek most a gluténmentes változatát sütöttem meg, ezzel is ötletet adva mindazoknak, aki nem fogyaszthatnak búzaliszttel készült süteményeket.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...