Sztárok, akik őrült fogyókúrázás után szerették meg a testüket

Vannak hírességek, akik nem hajlandóak most már engedni a nyomásnak és sokkal jobban szeretik a testüket annál, mint hogy sanyargassák magukat.

Nézzük azokat a nőket, akik bátran felvállalják a testüket, és miért ne tennék:

Rihanna

Rihanna a karrierje elején nagyon odafigyelt arra, hogy megtartsa a homokóra alakját. Lázadó énje mégis előbújt és úgy döntött, nem érdekli, kinek mi az elvárása felé, az a lényeg, hogy ő érezze jól magát a bőrében.

Demi Lovato

Az énekesnő évekig küzdött súlyos anorexiával, így mikor végre sikerült megbarátkoznia a testével és elkezdett hízni, rájött, hogy sokkal jobban érzi magát most a bőrében.

Jennifer Lawrence

A színésznőt többször kritizálták már alkata miatt, és rendszeresen belefutott abba, hogy egy-egy film kedvéért fogynia kellett volna, de ezt teljesen elutasította. Egyetlen egyszer hajtott fejet, amikor a Vörös verebet forgatta, de a forgatások után azonnal elhagyta a diétáját.

Tyra Banks

A modell évekig sanyargatta magát, hogy megfeleljen a divatvilágnak, azonban egyre nehezebb volt tartania a szigorú diétákat. Azóta felszaladt rá jó pár kilót, de így még csinosabb, mint valaha. Hiába akadtak ki rengetegen, mikor címlapon szerepelt új külsejével, Tyrát ez egyáltalán nem érdekelte, így maradtak a teltebb idomai.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...