Sztár lett a kutya, aki emberi harapásokkal eszi a görögdinnyét - látni kell!

Semmi különös, ne számítsatok mélyenszántó cikkre - ez csak egy jelenet egy kutyusról, aki embermód, pici harapásokkal fogyaszt el egy szelet görögdinnyét. Kötelező kontent!

Egészen nagyot ment az interneten egy leányzó által a Twitterre posztolt kutyus, aki konkrétan minifogakkal és harapásokkal fogyaszt el egy szelet görögdinnyét - pont, mint egy ember. Még azt is tudja, hogy a héját nem szabad megenni! Az emberek megőrülnek érte, és mi megértjük. Tündéri, ahogy balról jobbra, illetve jobbról balra halad és harap, és halad és harap.

A poszt jelenleg 428 ezer kedvelésnél tart a Twitteren, és 156 ezer retweetnél.

NÉZZÉTEK, itt van ő:

https://twitter.com/JenelleBnstr/status/1003814235812425729?ref_src=twsrc%5Etfw

Ugye őt is láttátok?

Ez a kutya eltökélten utálja a brokkolit és imádja a sajtot, nézd!

És a ti kutyátok szereti a dinnyét? És hogyan fogyasztja? :)

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...