5 olajos mag, amit muszáj kipróbálnod idén a krémlevesed tetején

A krémlevesekkel egy a gond: unalmasak tudnak lenni, hiszen homogén, krémes leves lévén nincs sűrűjük, nincs, amira ráharaphatnánk. Dobjuk fel a ropogósság, az ízek, no meg az egészségünk érdekében olajos magvakkal! Az 5 legfinomabbat mutatjuk:

Reméljük, osztoztuk véleményünkön, miszerint az ősz és a tél abszolút a meleg levesek szezonja: legyen az egy tésztával megtömött csípős pholeves, egy krumplis-húsos gulyás, egy klasszik csirkehúsleves, egy olasz minestrone vagy egy sütőtökkrémleves, nem tudjuk megunni őket. A krémlevesekkel viszont egy gondunk van: valamiféle izgalmas feltét nélkül kicsit egyhangúak tudnak lenni, a crutont és kenyérkockákat pedig a fogyókúra illetve a tudatos étkezés mentén most elengednénk.

Mit tehetünk akkor hát egy krémlevesre, ami finom, egészségesebb, de fokozza az élményt? Olajos magvakat! Nem sokat, hiszen csak meghinteni kell a levesünk tetejét, de pont eleget ahhoz, hogy a roppanós textúra és a plusz íz megjelenjen kanalazáskor.

Lássuk, melyik 5 olajos meg a legfinomabb a krémlevesed tetején!

Kattints a képre, és nyílik a galéria!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További izgalmas konyhai ötletek várnak itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Bejgli fatörzs

Gyorsan összedobható karácsonyi desszert, ízlés szerint arany, ezüst cukorgyöngyökkel, marcipán tobozzal, apró mézeskalácsfigurákkal még ünnepibbé varázsolhatjuk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...