Az őszi bőség és termésgazdaság jelképe is lehetne egy kövér fürt szőlő: a fehér, piros vagy fekete szemek szinte robbanásig feszülnek mézédes zamattal, amit ezekben a hónapokban gyakran élvezünk nyersen falatozva. És míg ez a fogyasztási forma sem kivetnivaló, kifejezetten érdemes más vizekre is elevezni a szőlővel: sütemények, saláták és sültek felé, kamraköltemények irányában.
Nézd meg galériánkban a szőlő felhasználásának izgalmas módjait!





Receptek, amelyeket készíts el most ősszel:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További őszi ihletadó ötletek, receptek, furfangok:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!