Szőke Zádor

Zádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit. 

Név: Szőke Zádor

Életkor: 13

Kitől tanult főzni: Anyukájától és apukájától tanult főzni

Amit a legszívesebben készít: Baromfi-, marha- és tészta alapú ételek

Miért jelentkezett a versenybe:

Zádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit. Imád versenyezni, most győzni jött. „Nagyon büszke vagyok, mert állati király, hogy van egy névre szóló kötényem. Végülis elég sok gyerek jelentkezett és azok közül a gyerekek közül pont én és másik huszonhárom gyerek jutott be. Szerintem ez eléggé nagy teljesítmény”

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...