Szokatlan japán automata, a világ legjobb desszertjével - te használnád?

Japán a szokatlan automaták fellegvára, így az ott élőknek nem sok minden haladja meg az ingerküszöbét. Palacsintát is automatából vesznek.

Egy automata, ami a nap 24 órájában friss palacsintát ad? Úgy látszik, nincs olyan étel, amit a japánok ne tudnának gépekbe adagolni.

A helyiek szerint a palacsintaautomata valójában már több mint egy évtizede működik Kobayashi városában, és mindig friss ételekkel várja a hasukat megtölteni vágyókat.

Minden palacsintát gondosan megtöltenek, feltekercselnek, és a gép üvegablaka mögé helyezik. Akár kora reggel, munkába menet, akár este támad kedved egy palacsintához, az automata minden nap friss palacsintával vár.

Az automata üzemeltetője egyértelmű, hogy a helyiekre fókuszált, ugyanis az ízeket japánul tüntette fel, de a kis képekből nagyjából sejteni lehet mit kapunk majd a pénzünkért. Egy palacsinta 200 jen, kicsit több, mint 500 forintba kerül, de ha Japánban, Kobayasi környékén jársz, érdemes egyre befizetned.

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...