4 szobanövény, ami simán túléli a borongós, szürke telet

Télen a növények kevesebb napfényt kapnak, mint tavasszal és nyáron, ezért lehetséges, hogy egyes cserepes kedvenceid kissé veszítenek a fényükből a hidegebb hónapokban. Ám akadnak olyan növények is, amelyek még ilyenkor is pompáznak!

A tél egy nagyon nehéz időszak a szobanövények számára, hiszen ilyenkor kevesebb napfényt kapnak, illetve legtöbbjük a hideg hőmérsékletet is nehezen viseli. Biztos a te otthonodban is akadnak olyan növények, amelyek megbarnult levelekkel vagy szomorú, lelógó szárakkal ücsörögnek a cserepeikben. Ebben az esetben a legtöbb szobanövény-kedvelő csak reménykedni tud abban, hogy növénye túléli a hideg, sötét hónapokat. Ám a most következő szobanövények még a legzordabb téli időszakot is képesek átvészelni. Szerezz be egyet-kettőt belőlük, és a te lakásod is élettel teli és zöld lesz!

Forrásunk volt.


Még több érdekes növényes tartalom itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...