Dwayne Johnson, azaz a "Szikla" csalókajáját mi is bármikor megennénk

Dwayne Johnson megadja a módját a csalónapoknak, az már biztos!

A Szikla kemény edzéstervének és szigorú diétájának köszönhetően fantasztikus formában van. Persze ez nem azt jelenti, hogy a színész éhezne, inkább azt, hogy jól válogatja össze, mit visz be a szervezetébe. Dwayne Johnson ugyanis törekszik arra, hogy jófajta fehérjéket, zöldségeket és csakis egészséges gabonaféléket vegyen magához. Egy interjúban elárulta, hogy napi hétszer étkezik, és van, hogy 12 tojást is megeszik egy nap.

Dwayne étrendjébe a szakértők (szerencsére) beiktattak egy-két csalónapot is. A színész rajong a sushiért és a kekszért, de az abszolút kedvence a francia toast, magyarul az édes bundáskenyér, amit kókusszal, juharsziruppal és tejszínhabbal spékel meg.

A színész abszolút kedvence ez a fogás, azonban bevallja, hogy néha egy kis pizzára és hamburgerre is elcsábul. Fontos azonban hozzátenni, hogy Dwayne rengeteget edz, így simán belefér ez a pár csalónap neki.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...