Ha hiányzik a Sziget Fesztivál, irány a Majomhoz!

Augusztusban elhozza nekünk a fesztiválhangulatot a Majomhoz, a szuperhangulatos budai Városmajor kerthelyisége.

Ha augusztus, akkor Sziget, ami idén nyáron, ha csak egy rövid időre is, de beköltözik a Majomhoz kertjébe augusztus 4. és 8. között. A Garden of Freedom-nak keresztelt esemény elhozza a Városmajorba hazánk legnagyobb fesztiváljának hangulatát.

Mióta eszünket tudjuk, az augusztus a szabadságról, a Sziget Fesztiválról szól. Sajnos, ahogy tavaly, idén sem élvezhetjük a nagyszínpados estéket, de egy pici fesztiválhangulatot elhoz nekünk a Majomhoz.

A négy nap alatt megidézik a K-híd hangulatát, a vödrös italok mámorát. A Szigeten már kultikussá vált 18 órától kezdődő programok – a Majomhoz kiadásában – is felpörgetik a vendégeket:

lesz többek között táncelőadás, vízipisztolyos buli, és kutyás program. A Love Revolution szellemében házasságkötő sátorban mondhatjuk ki a boldogító igent, hétvégén pedig design vásáré a terep a Városmajor hűs lombjai között.

A Szitizenek legjobb történetei is meglepetéseket rejtenek, melyeket minden este élőzene kíséretében fedezhetünk fel együtt Buda egyik kedvenc közösségi kertjében.

Csodák, szabadság, barátságok, ez a the garden of freedom! 

Részletek itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...