Ennyiért lehet majd kajálni az idei Sziget fesztiválon

Kiderült, mennyibe kerülnek majd az ételek az idei szigeten!

„Számos területen megújulás jellemzi az idei Szigetet, így a látványvilág, a vendéglátás, a fenntarthatóság terén vagy a kényelmi szolgáltatások sorában is" – írja az Off Média oldala.

Ennyiért lehet majd kajálni az idei Sziget fesztiválon

Változatosabb lesz a kínálat, és 2500 forintért is lehet majd kajálni

A Sziget fesztivál főszervezője, Kádár Tamás szerint idén a vendéglátás terén is új arcát mutatja majd a fesztivál.  

A fesztivál területén kialakított blokkokban (food court) a gazdag hazai kínálat mellett és a hagyományos „fesztiválételeken” túl a Sziget partnerei lesznek közkedvelt éttermek és büfék is

– magyarázta Kádár Tamás.

Ezenfelül bővül a nemzetközi kínálat, valamint a speciális étrendet követők is elérhetik majd a számukra megfelelő harapnivalókat. A főszervező azt is elmondta, hogy úgy határozták meg a fesztiválon kínált ételek árait, hogy a Szigeten található fogások nem lehetnek drágábbak a fővárosban megtalálható hasonló kínálatnál. De, ami a legjobb, hogy:

Mindemellett minden vendéglátóhely kínálatában lennie kell minimum egy úgynevezett „budget food”-nak, aminek maximalizált ára 2.500 Ft lesz

– tette hozzá a főszervező.

A fenntarthatóság is központba kerül

„A vendéglátósok ennek megfelelően használhatnak étkészletet, csomagolóanyagot, alapanyagot, és nagy figyelmet fordítanak az energiatakarékos megoldásokra és a hulladékgyűjtés módjára is" – írja a lap.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...