A szerkesztőség legcukibb kiskori kajás fotói

Kikutattuk azokat a fotóinkat, amelyeken valamilyen étellel szereplünk egy felvételen - így szilveszter és újév fele muszáj nosztalgiázni!

Halálosan cuki - és néha ciki - képek a gyerekkorunkból. Neked is van ilyen, igaz? Valljuk be, hogy karácsony táján, a rokonlátogatások rengetegében szinte kötelező fényképeket nézegetni - magunkról is. Mi most azokra voltunk kíváncsiak, amelyeken ételekkel szerepelnek kedves kollégáink, illetve mi magunk...íme!

Hering András főszerkesztő nem ad a halászléből!

András már gyerekkorában is odavolt a halászléért. Ha bárki kételkedne, hogy ő egyedül meg tudja-e enni az egész tállal, akkor csak a szemébe kell nézni, és nyilvánvalóvá válik, hogy bizony az egészet be fogja tolni, egy olyan nagy kanállal, ami akkora, mint a feje.

Petra - videós rovatvezető esete a citrommal

Kollégánk kiskorában sokat csuklott, akkoriban pedig az volt a korszakos elv, hogy a citrom erre a legjobb gyógyír. Petra babaként arról lett híres nagyszülői körben, hogy szenvtelenül, rezzenéstelen arccal ette a citromot, akkor is, amikor nem csuklott. Érdekes ízlése van...

Viki - felelős szerkesztő és bármilyen édesség

Boldog gyermek marcipánnal a kezében, húsos-hurkás combjain némi főzött csokoládéval. A szeme pedig azért csillog, mert meglátott még valami nyalánkságot a szoba másik sarkában.

Stefi - szerkesztő-riporter, akinek kedves étele az ÉTEL

Tipikus csokis arcú kisgyerekfotó, amelyen látszik, Stefinek a kaja rettenetesen fontos. Ő volt az a baba, aki már négy hónaposan tolta befele a nyeles csirkecombot, pedig kb. 5 foga volt. Ezen a képen nem tudni, mit eszik, de kedveli.

Zsófi - social media manager, aki régen sem ért rá semmire

Minden perc számít, így kolléganőnk bilizés közben ebédel ezen a "kevéssé kínos" fotón. A képhez több kommentárt nem kell fűzni.

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, szerencsénk van, hogy a mi korunkban a jó humorral megáldott szüleink nem töltötték fel az internetre ezeket a képeket. Főleg az utolsót, igaz, Zsófi?

EZEKET LÁTTAD?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...