Szerezd be ezt a kültéri konyhát mindössze 3500 forintért!

A Studiomama szuper kültéri konyhát dobott a piacra. Itt a jó idő, érdemes kimerészkedni a házból - és miért ne főzhetnénk odakinn!  

A stockholmi és londoni székhelyűStudiomama szuper kültéri konyhát tervezett. És az a helyzet, az ára is megfizethető. Mindössze 10 fontért, azaz körülbelül 3500 forintért a tied lehet ez a kis designercucc. Persze ez az ár nem véletlenül ilyen alacsony. Ezért az összegért csak a pontos terveket kaphatod meg, magát a kis szerkezetet neked kell összerakni az instrukciók alapján.

A kis konyhában van hely a gázfőződnek, de az alapanyagok mosására szolgáló lavórnak is akad itt kialakított állás. Sőt, arra is gondoltak a tervezők, hogy a mosogatóból a vizet egy locsolókannába vezessék, így nem vész kárba a kémiai anyagokkal nem szennyezett, de nem is teljesen tiszta folyadék. A kis egységbe ezen kívül tárolórekeszek és egy vágódeszka is befért.

A szerkezet terveit ide kattintva lehet megvásárolni.

Ezt már olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Az óceánban úszó műanyagszemét új életre kel a Starbucksban

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...