Szeretnél személyesen Gordon Ramsay-től megtanulni főzni? Most itt a lehetőség!

Gordon Ramsay 20 tanórából álló online tanfolyamára te is befizethetsz, ha szeretnél egy igazi profitól megtanulni főzni. 

Aki befizet a Masterclassegy online tanfolyamára, igazi nagyágyúktól tanulhatja el egy-egy szakma mesterfogásait. Aki fotósnak készül, vehet órákat Annie Leibovitz-tól, aki filmes szeretne lenni, az Martin Scorsesétől tanulhat, ha pedig valakinek a színészet a mindene, az akár Helen Mirren óráira is beiratkozhat. Gasztrokurzusok is megtalálhatóak a kínálatban, a többszörös Michelin-csillagos Thomas Kellertől is lehet tanulni, de a hét csillagos sztárséf,Gordon Ramsay is az oktatók táborát erősíti.

Ramsay 20 órás kurzusán nem csupán egyes ételek pontos elkészítését lehet elsajátítani - ha ez lenne a helyzet, nem sokban különbözne a tanfolyam Ramsay számos műsorától. A séf megtanít többek között arra is, melyek egy konyha nélkülözhetetlen kellékei, hogyan kell egy csirkét vagy egy halat feldarabolni, hogyan kell helyesen használni a késeket, vagy mitől lesz szerinte jó a házitészta.

A kurzus ára 90 dollár, azaz 22 ezer forint. Nem kell megijedni, Ramsay itt nem az agresszor szerepét játssza, így nem kiabálást kapunk a pénzünkért. A tanfolyamon Ramsay türelmes, figyelmes, empatikus oldalával is megismerkedhetünk.

Ramsey szokatlanul visszafogott a Masterclass tanárjaként

A hallgatók egy munkafüzetet is kapnak a videók mellé, ráadásul saját munkájukat is beküldhetik értékelésre a többi résztvevőnek. Néhány hallgatói kérdésre Gordon fog válaszolni.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Csúcsminőségű magyar termék kapott idén Aranyszalagot

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...