Az emberek kiakadtak, hogyan készül ez a szeletelt hústermék

Nemrég látott napvilágot egy igen meglepő videó egy szeletelt hústermék gyártásáról, amely biztosan elveszi majd sokak étvágyát a hasonló termékektől.

Ha még sosem láttad, hogy miként zajlik bizonyos hústermékek gyártási folyamata, de odavagy az ilyen csemegékért, akkor inkább ne nézd meg a most következő videót. Vigyázz, mi szóltunk!

Az emberek kiakadtak, hogyan készül ez a szeletelt hústermék

Így készülnek egyes előre csomagolt hústermékek

Az említett videó a TikTokon kezdett el futótűzként terjedni, nem véletlenül, hiszen elég sokkoló, amit mutatnak benne.

A videóban először egy gyári munkás látható, aki egy gépből egy narancssárga műanyag tartóba lapátol egy jó nagy adag rózsaszín pépet. Az eperfagylaltra emlékeztető masszát ezután téglalap alakú rekeszekbe adagolja a dolgozó, majd sütőbe kerülnek a veknik, ahol szép barnára sütik őket.

@thatafricanchick2 I dont want to believe this#😮#😳#ham#fake#food#blacktiktok#woah ♬ Breaking News - Breaking News

A megsült termékeket ezután szeletelőgépbe helyezik, ami kis szeletekre vágja a vekniket... Te ezek után is szívesen fogyasztanád a hasonló hústermékeket?

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...