Százezrek nézik a végtagok nélküli youtubert, aki sminkel

Egy igazán inspiráló történet arról, hogy minden lehetséges, ha igazán akarjuk.

Kaitlyn Dobrow élete 18 éves korában változott meg teljesen. A fiatal lány ugyanis, akkor kapott agyhártyagyulladást, ami miatt kórházba került. Kaitlyn fél évet töltött bent, és összesen 22 műtéten esett át ez idő alatt.

Aznap, amikor megjelentek Kaitlyn-nél az első tünetek, a barátaival bulizott, de mivel megfájdult a feje, úgy döntött, hazamegy. Éjszaka nagyon magas láza volt és hányt, majd mikor reggel felkelt, összecsuklott és összeesett. Akkor állt utoljára a saját lábán. A kór megtámadta a keringését, és a végtagjain elhaló szövetek miatt amputálni kellett a kezeit és a lábszárait, ráadásul elveszítette bőrfelületének 57 százalékát is.

Kaitlyn szerencsére túlélte a borzalmas betegséget, és az egyetlen tevékenységbe kapaszkodott, amit a művégtagokkal is ügyesen csinált: a sminkelésbe. Azóta YouTube-csatornát üzemeltet, ahol közel 250 ezren követik.

„Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam az életemet olyannak, amilyenné változott. De amikor a YouTube-ra és az Instagramra posztolok, azt érzem, hogy olyasmit csinálok, amiben jó vagyok. Szeretem a pozitív visszacsatolásokat is, és azt, hogy a videókkal segíthetek másoknak” – mesélte egy interjúban.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...