Százezrek imádják ezt a 81 éves bácsit, aki nem tud főzni, de azért próbálkozik

Ha egy idős amerikai bácsi és több százmillió tinédzser kedvenc videós applikációja találkozik egymással, abból biztos valami nagyon vicces és kedves dolog születik. 

Mostanában kevés jó hírrel találkozik az ember, ilyen időkben pedig még inkább vágyunk arra, hogy valami kedves, megmosolygató tartalom jöjjön szembe velünk az interneten, a tévében vagy akár a rádióban.

@omsteve

Cooking With Steve ##fyp ##foryou ##foryoupage ##oldmansteve ##kitchen ##cooking

original sound - omsteve

Stephen Austin (mostantól csak Steve) egy texasi város igen idős, 81 éves lakója, a bácsi pedig mostanában azzal szórakoztatja magát és az internetezőket, hogy rövid videókat tölt föl magáról a TikTok nevű oldalra. A videókban Steve különböző konyhai műveleteket hajt végre, süt, főz, paradicsomot mos, a lényeg, hogy amit csinál, az sosem túl bonyolult, mégis nagyon kedves, és egy pillanat alatt mosolyt csal az ember arcára.

A nyugdíjba vonult jegypénztáros legnépszerűbb videóját már több mint 8,5 millióan látták, ebben éppenséggel azt mutatja be, hogyan kell megsütni egy adag gyorsfagyasztott péksüteményt. Bár az idős úr csatornája kicsit olyan, mintha a magyar Video Info 1-et látnánk Elek Zoltánnal, Steve bácsi egy percnél tovább sosem nyújtja mondanivalóját, videói végén pedig sokszor minden jót kíván nézőinek.

https://twitter.com/Janeiceeee_/status/1231837681539117057?ref_src=twsrc%5Etfw

A videók nem mellesleg igenis bírnak némi edukációs jelleggel, Steve felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy evés előtt mindig mossák meg a zöldségeket és a gyümölcsöket, ha sütőben sütik meg a virslit,mindig vagdossák be annak felületét (nehogy felrobbanjon), valamint megtanít mindenkit rendes pulykás szendvicset készíteni.

Steve naponta több tucat rajongói levelet kap, amelyben fiatalok szeretnék őt nagypapává fogadni. A felkérésekkel kapcsolatban az idős férfi a Daily Mailnek a következőt nyilatkozta:

,,Sem gyerekem, sem unokám nincsen, ez (a videózás) viszont hatalmas öröm számomra, sokkal kevésbé érzem magam magányosnak, és jóval erősebben érzem magam körül a szeretetet."

Nem ez Steve első videós megjelenése, a bácsit hosszabb videókban a YouTube-on is megtekintheti az, aki szeretné egy kicsit feldobni a szürke hétköznapokat.

Ezeket olvastad már?

via delish

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...