Szatmár Nektárja – kézműves tökmagolaj

Új termék a piacon – a Szatmár Nektárja minden cseppje az egészségünket védi. A százszázalékosan magyar terméket egy szatmári kistérség megváltozott munkaképességgel élő lakói állítják elő.

Az egyik legkevesebb munkahely ma Magyarországon Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van. Itt alapította meg 2012-ben a Jót s Jól a Szatmári Kistérségben Egyesület a Szatmár Nektárja Kft.-t. Az egyesület célja az volt, hogy munkahelyeket teremtsenek a térség munkavállalás szempontjából leghátrányosabb helyzetű lakosainak, a leszázalékoltaknak és a megváltozott munkaképességűeknek. Az uniós támogatást elnyert szervezet úgy döntött, hogy az egészségmegőrzés szempontjából létfontosságú tökmagolajat fog előállítani. A 2011-ben elvetett magokat a szüretig az egyesület által foglalkoztatott megváltozott munkaképességű dolgozók ápolták, a szüret után pedig a Corvinus Egyetem részvételével, laboratóriumi körülmények között tesztelték, hogy a lehető legkiválóbb minőségű tökmagolajat hozzák létre. A termék 2012 decemberében került forgalomba. A kiváló kézműves, magyar termék mindezeken felül még egészséges is, hiszen tele van telítetlen zsírsavval, E- és F-vitaminokkal, valamint antioxidánsokkal, és már napi egy evőkanál elfogyasztásával is hozzájárulunk egészségünk megőrzéséhez, valamint gátoljuk a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását.

A Szatmár Nektárjáról további információt itt találsz >>

{ GALÉRIA = title:Szatm%C3%A1r%20Nekt%C3%A1rja%20t%C3%B6kmagolaj, 1,2,3,4,5 }

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...