Elképesztő okból 3 hónapig csak szardíniát evett ez a nő

Bár sokan őrültnek tartják, a nő állítja, hogy a különleges diétának köszönheti életét.

A 62 éves nyugalmazott katonaterapeuta, Jane Crummett borzalmas lábfájdalommal, gyulladásokkal és ételfüggőséggel küzdött, mielőtt úgy döntött, hogy radikálisan változtat az életmódján.

2020-ban úgy döntött, kipróbálja a húsevő diétát, melynek köszönhetően 65 kilót fogyott, azonban egy idő után stagnálni kezdett a súlya, és újra elkezdtek visszakúszni rá a kilók.

Úgy éreztem magam, mint egy jojó. Folyton fogytam, híztam, majd megint fogytam. Semmi sem működött igazán

– mesélte.

Közben rátalált Dr. Annette Bosworth, ismertebb nevén Dr. Boz módszerére, melynek lényege, hogy ez ember semmi mást nem eszik 3 napon át, csak szardíniát. Ezt a már önmagában is furcsa diétát Jane kicsit kitolta, és úgy határozott, hogy nem kevesebb, mint 3 hónapig nem eszik mást ezen a halon kívül.

Elmondása szerint rendkívül energikus volt ebben az időszakban, mely alatt napi 1500 kalóriát vitt be, 4 doboz szardíniával. Ezen kívül a vércukorszintje is rendbe jött, továbbá két hét alatt 12 kiló víztől is megszabadult.

A szakértők azonban arra figyelmeztetnek, hogy veszélyes lehet ez a diéta, hiszen a szardíniában kis mennyiségben higany található, és ha valaki sokáig csak ezt fogyasztja, akkor felhalmozódhat a szervezetében. Emellett természetesen az egyoldalú táplálkozás sem ajánlott senkinek.

Jane egyébként kifejezetten nem ajánlja senkinek ezt a módszert, de egy biztos: neki bevált.

Forrásunk volt.


Még több életmódtipp:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...